Loading...
philippe-pacalet--gevrey-chambertin-1er-cru-belair-2013.jpgphilippe-pacalet--gevrey-chambertin-1er-cru-belair-2013.jpg

Gevrey Chambertin 1er Cru 'Belair' 2012

De oogst wordt niet ontrist. Fermentatie in open houten cuves met gebruik van eigen gistcellen. Extractie door middel van pigeage (met de voeten) gedurende 3-4 weken.

Elevage "sur lies" op barriques van 1-3 jaar gedurende 15-18 maanden zonder SO2 .

Manuele botteling zonder filtering.

Jaargang
2012 ,
Inhoud
75 cl ,
Appellatie
AOC Gevrey Chambertin 1er Cru ,
Assemblage
100% Pinot Noir ,
Elevage
Gebruikte barriques ,
Serveertemperatuur
14 °C ,
Drinken tot
, 2014-2024
Kleur
Rood ,
€ 113,66

Biologische wijnen

Natuurlijke wijnbouw en zwavelarme wijnen komen eveneens aan bod. Domeinen die kiezen voor deze ‘savoir-faire’ & ‘savoir-vivre’ bieden uitgepuurde en verfijnde wijnen, zonder dogmatisch te werk te gaan.

Contactgegevens

R&R BVBA
Muizendries 11
9070 Heusden
T 0032 9 231 27 91
M 0032 475 94 75 09

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Log in

Maak een account aan