Loading...
philippe-pacalet--gevrey-chambertin-2013-magnum.jpgphilippe-pacalet--gevrey-chambertin-2013-magnum.jpg

Gevrey Chambertin 2013 Magnum

De oogst wordt niet ontrist. Fermentatie in open houten cuves met gebruik van eigen gistcellen. Extractie door middel van pigeage (met de voeten) gedurende 3-4 weken.

Elevage "sur lies" op barriques van 1-3 jaar gedurende 15-18 maanden zonder SO2 .

Manuele botteling zonder filtering.

Jaargang
2013 ,
Inhoud
150 cl ,
Appellatie
AOC Gevrey-Chambertin ,
Assemblage
100% Pinot Noir ,
Elevage
Gebruikte barriques ,
Serveertemperatuur
14 °C ,
Drinken tot
, 2015-2023
Kleur
Rood ,
€ 124,16

Biologische wijnen

Natuurlijke wijnbouw en zwavelarme wijnen komen eveneens aan bod. Domeinen die kiezen voor deze ‘savoir-faire’ & ‘savoir-vivre’ bieden uitgepuurde en verfijnde wijnen, zonder dogmatisch te werk te gaan.

Contactgegevens

R&R BVBA
Muizendries 11
9070 Heusden
T 0032 9 231 27 91
M 0032 475 94 75 09

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Log in

Maak een account aan