Perceel van 1.5ha op een kalkrijke bodem waarvan 50% van de stokken 15j oud zijn en de andere 50% 45j.
De oogst is manueel met tri in de wijngaard.Er is 4-5 dagen prefermentaire maceratie bij 12° gevolgd door de vergisting en extractie door middel van pigeage.De oogst is voor 75% ontrist.Er is een elevage van 12 maanden op barriques ( 15% nieuw) gevolgd door 3 maanden cuve.
Jaargang
Inhoud
Appellatie
Assemblage
Elevage
Serveertemperatuur
Drinken tot
Kleur
€ 31,16
Bourgogne
Bourgogne is wereldberoemd vanwege de grote rode en witte wijnen die er worden geproduceerd van vooral de pinot noir (rood) en chardonnay (wit). In 2003 besloeg het totale oppervlak wijngaarden 28.530 ha.
Deze site maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.