Loading...
philippe-pacalet--gevrey-chambertin-2013-magnum.jpgphilippe-pacalet--gevrey-chambertin-2013-magnum.jpg

Gevrey Chambertin 2013 Magnum

De oogst wordt niet ontrist. Fermentatie in open houten cuves met gebruik van eigen gistcellen. Extractie door middel van pigeage (met de voeten) gedurende 3-4 weken.

Elevage "sur lies" op barriques van 1-3 jaar gedurende 15-18 maanden zonder SO2 .

Manuele botteling zonder filtering.

Jaargang
2013 ,
Inhoud
150 cl ,
Appellatie
AOC Gevrey-Chambertin ,
Assemblage
100% Pinot Noir ,
Elevage
Gebruikte barriques ,
Serveertemperatuur
14 °C ,
Drinken tot
, 2015-2023
Kleur
Rood ,
€ 124,16

Bourgogne

Bourgogne is wereldberoemd vanwege de grote rode en witte wijnen die er worden geproduceerd van vooral de pinot noir (rood) en chardonnay (wit). In 2003 besloeg het totale oppervlak wijngaarden 28.530 ha.

Contactgegevens

R&R BVBA
Muizendries 11
9070 Heusden
T 0032 9 231 27 91
M 0032 475 94 75 09

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Log in

Maak een account aan