Loading...
philippe-pacalet--gevrey-chambertin-2013.jpgphilippe-pacalet--gevrey-chambertin-2013.jpg

Gevrey Chambertin 2014

De oogst wordt niet ontrist. Fermentatie in open houten cuves met gebruik van eigen gistcellen. Extractie door middel van pigeage (met de voeten) gedurende 3-4 weken.

Elevage "sur lies" op barriques van 1-3 jaar gedurende 15-18 maanden zonder SO2 .

Manuele botteling zonder filtering.

Jaargang
2014,
Inhoud
75 cl,
Appellatie
AOC Gevrey-Chambertin,
Assemblage
100% Pinot Noir,
Elevage
Gebruikte barriques,
Serveertemperatuur
14 °C,
Drinken tot
2016-2025,
Kleur
Rood,
€ 84,60

Bourgogne

Bourgogne is wereldberoemd vanwege de grote rode en witte wijnen die er worden geproduceerd van vooral de pinot noir (rood) en chardonnay (wit). In 2003 besloeg het totale oppervlak wijngaarden 28.530 ha.

Contactgegevens

R&R BV
Muizendries 11
9070 Heusden
M 0032 475 94 75 09

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Log in

Maak een account aan