Loading...

Domaine Gramenon

Domaine Gramenon is gelegen in de zuidelijke Rhône, in het hart van de Drôme Provençal tussen Grignon en Nyons. Hun wijngaarden strekken zich uit over 24 hectare op 300 meter hoogte. Gramenon is eigendom van en wordt geëxploiteerd door de charmante en inspirerende Michelle Aubrey-Laurent, met hulp van haar zoon, Maxim-François.

Hun wijnen zijn opgenomen in de beste natuurlijke wijnbars in Parijs, Londen en Tokyo en zijn beschikbaar in zeer beperkte hoeveelheden. De wijnen zijn altijd onberispelijk, zuiver, levendig gekleurd, en dicht, rijp (maar niet jammy of over-rijp). Ze bewerken hun wijnstokken, die tot 100 jaar oud zijn, biologisch en biodynamisch. De bodem is kalkrijk en sommige percelen zijn zanderig. De vinifiactie gebeurd natuurlijk, met autochtone gisten, geen aanzuring of ontzuring, geen filtering en een minimale dosis aan sulfiet.

Resultaten 1 - 1 van 1

Biologische wijnen

Natuurlijke wijnbouw en zwavelarme wijnen komen eveneens aan bod. Domeinen die kiezen voor deze ‘savoir-faire’ & ‘savoir-vivre’ bieden uitgepuurde en verfijnde wijnen, zonder dogmatisch te werk te gaan.

Contactgegevens

R&R BV
Muizendries 11
9070 Heusden
M 0032 475 94 75 09
info@rrrhone.be

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Log in

Maak een account aan