Loading...

Agnès Paquet

Dit domein situeert zich in het hart van de Bourgogne= Vignes. De eerste oogst dateert van 2001. Agnès heeft alles zelf geleerd en stamt niet af van een wijnbouwersfamilie. Ze spendeert haar tijd voornamelijk in de wijngaard en de wijnkelder. Samen met haar trouwe rechterhand David, die er al bij is vanaf dag één, verdelen ze netjes de taken.De 7,5 hectare wijngaarden staan op de appellaties Auxe-Duresses, Bourgogne, Chassagne-Montrachet en Pommard.De visie van Agnès Paquet omvat twee belangrijke peilers. Een constante zoektocht naar optimale kwaliteit en werken met respect voor natuur.

Lage rendementen, sproeistoffen verbannen, nauwkeurige snoeimethodes, werken met enkel autochtone gistcellen en beperken van het zwavelgehalte zijn enkele belangrijke factoren.De wijnen van Agnès Paquet kunnen omschreven worden als delicaat, terroir gebonden en smaakvol. Een zeer goede aanvulling op het gamma.

Resultaten 1 - 20 van 20

Bourgogne

Bourgogne is wereldberoemd vanwege de grote rode en witte wijnen die er worden geproduceerd van vooral de pinot noir (rood) en chardonnay (wit). In 2003 besloeg het totale oppervlak wijngaarden 28.530 ha.

Contactgegevens

R&R BV
Muizendries 11
9070 Heusden
M 0032 475 94 75 09
info@rrrhone.be

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Log in

Maak een account aan