De oogst wordt niet ontrist. Fermentatie in open houten cuves met gebruik van eigen gistcellen. Extractie door middel van pigeage (met de voeten) gedurende 3-4 weken.
Elevage "sur lies" op barriques van 1-3 jaar gedurende 15-18 maanden zonder SO2 .
Manuele botteling zonder filtering.
Jaargang
2013
Inhoud
75 cl
Appellatie
AOC Chambolle Musigny 1er Cru
Assemblage
100% Pinot Noir
Elevage
Op gebruikte eiken vaten
Serveertemperatuur
17 °C
Drinken tot
2015 - 2024
Kleur
Rood
€ 194,08
Bourgogne
Bourgogne is wereldberoemd vanwege de grote rode en witte wijnen die er worden geproduceerd van vooral de pinot noir (rood) en chardonnay (wit). In 2003 besloeg het totale oppervlak wijngaarden 28.530 ha.
Deze site maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.